Keresés
Close this search box.

BÉRELHETŐ RENDEZVÉNYESZKÖZEINK

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

-Önök szállítják el, és vissza raktárunkból az eszközöket.

Kérjük, hogy csak olyan autóval jöjjenek, amelyik alkalmas a bérelt eszközök minőségi és mennyiségi szállítására. Ha úgy itéljük, hogy a jármű nem megfelelő a bérelt eszköz szállításra, akkor nem engedjük a bepakolást. Ezzel megelözzük az autó rongálódását, illetve az eszközök törését és túlzott kopását.


-Mi szállítjuk: saját teherautókkal.

A Party Caesar Kft. 5 db teherautóval rendelkezik, melyeket speciálisan a rendezvény eszközök szállítására alakítottunk ki. Így az eszközök hiánytalanúl és időben érkeznek meg a helyszínre.

Szállitás: Ez azt jelenti, hogy mi a raktárunkban hiánytalanul felrakjuk az eszközöket a teherautókra és kiszállítjuk a rendezvény helyszínére, ahol segítünk a teherautóról a lepakolásban. Ez a szállítási variáció csak a kocsiról való lepakolast foglalja magába, nem tartalmazza a rendezvénytermbe való bepakolást. A rendezvény végén csak a kocsira való felpakkolást tartalmazza, nem a kipakolást.

Szállítási díjaink:

Budapest területén:


-50.000 Ft+Áfa /3,5 T teherautó

(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

Vidékre: 

-Alapdíj(50.000 Ft)+250Ft/Km×4(oda-vissza, oda-vissza út)+Áfa. ( + matrica díj 10.000 Ft+áfa, ha szükséges)
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

Szállítás + rakodás: A Szállításon kívűl a rendezvény helyszínére behordjuk az eszközöket. Az esemény végén a kipakolást is mi végezzük.
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

Szállítás + rakodás + installálás: Az előzőeken kívűl magában foglalja még, hogy felállítjuk a bútorokat, és mindent a helyére hordunk. Teritést nem foglalja magában!

A sátrakat csak szállítási (építési- bontási) szolgáltatással együtt adjuk bérbe, melynek költségét az árajánlatunk tartalmazza.
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

 

-Just-In-Time (JIT). Cégünk ezen szolgálltatása a legkedveltebb partnereink körében, mivel pénzt és időt takarítanak meg és ezzel lényegesen gazdaságosabban tudnak üzemelni.

Ha Ön állandó megrendelőnk akkor lehetőség van arra is, hogy az Önök logójával feldíszített autóval szállítsuk ki az eszközöket.

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT

chafing