Cég leírása

kültéri rendezvény

Cégünk fontos hangsúlyt fektet a kezdetektől arra, hogy segítsük a „részletek” összehangolásával a fontos események lebonyolítását.

Legyen az apróbb vagy nagyobb méretű családi, baráti összejövetelek, szülinapok, meglepetés party-k, leány- vagy legénybúcsúk, gyerekzsúrok vagy búcsúztatók, eljegyzések, esküvők vagy céges rendezvények.

Mindaz, ami fontos ahhoz, hogy egy ilyen eseményen minden a legjobb legyen nálunk megtalálható.

Évről- évre cégünk biztosítja e jeles események hozzávaló kellékeinek széles választékát, legyen szó vendéglátós eszközökről, bútorokokról, gépekről vagy dekorációkról.

 

 A partnereink számára kifejezetten egyénre szabott árajánlatokat tudunk biztosítani.

Célunk, hogy a webes szolgáltatás előnyeit kihasználva a felhasználók számára egyszerűbbé tegyük az információk begyűjtését, azok elküldését, megrendelését.

Szállítási feltételek

-Önök szállítják el, és vissza raktárunkból az eszközöket.

Kérjük, hogy csak olyan autóval jöjjenek, amelyik alkalmas a bérelt eszközök minőségi és mennyiségi szállítására. Ha úgy itéljük, hogy a jármű nem megfelelő a bérelt eszköz szállításra, akkor nem engedjük a bepakolást. Ezzel megelözzük az autó rongálódását, illetve az eszközök törését és túlzott kopását.

-Mi szállítjuk: saját teherautókkal.

A Party Caesar Kft. 5 db teherautóval rendelkezik, melyeket speciálisan a rendezvény eszközök szállítására alakítottunk ki. Így az eszközök hiánytalanúl és időben érkeznek meg a helyszínre.

Szállitás: Ez azt jelenti, hogy mi a raktárunkban hiánytalanul felrakjuk az eszközöket a teherautókra és kiszállítjuk a rendezvény helyszínére, ahol segítünk a teherautóról a lepakolásban. Ez a szállítási variáció csak a kocsiról való lepakolast foglalja magába, nem tartalmazza a rendezvénytermbe való bepakolást. A rendezvény végén csak a kocsira való felpakkolást tartalmazza, nem a kipakolást.

Szállítási díjaink:

Budapest területén:

-50.000 Ft+Áfa /3,5 T teherautó

(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

chafing
terített asztal


Vidékre: 

-Alapdíj(50.000 Ft)+250Ft/Km×4(oda-vissza, oda-vissza út)+Áfa. ( + matrica díj 10.000 Ft+áfa, ha szükséges)
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

Szállítás + rakodás: A Szállításon kívűl a rendezvény helyszínére behordjuk az eszközöket. Az esemény végén a kipakolást is mi végezzük.
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

Szállítás + rakodás + installálás: Az előzőeken kívűl magában foglalja még, hogy felállítjuk a bútorokat, és mindent a helyére hordunk. Teritést nem foglalja magában!

A sátrakat csak szállítási (építési- bontási) szolgáltatással együtt adjuk bérbe, melynek költségét az árajánlatunk tartalmazza.
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

-Just-In-Time (JIT). Cégünk ezen szolgálltatása a legkedveltebb partnereink körében, mivel pénzt és időt takarítanak meg és ezzel lényegesen gazdaságosabban tudnak üzemelni.

Ha Ön állandó megrendelőnk akkor lehetőség van arra is, hogy az Önök logójával feldíszített autóval szállítsuk ki az eszközöket.

Környezetért tesszük

Környetért tesszük

Cégünk számára kiemelten fontos feladat, hogy rendezvényeszközeink bérbeadását úgy valósítsuk meg, hogy közben a lehető legkissebb méretűre csökkentsük ökológia lábnyomunkat. 

Ezért célul tűztük ki, hogy 10 éven belül az összes eszköz szállításra használt járművünket lecseréljük elektromosra. 

Áramellátásunk jelentős részét napelem segítségével termeljük meg. 

Textílíáink mosásához környezetkímélő mosószert használunk. 

Poharainkat, porcelán eszközeinket, evőeszközeinket energiatakarékos gépben mossuk és környezetbarát mosogatószerrel tisztítjuk. 

Igyekszünk magunkévá tenni a Zero waist mozgalom elveit, ennek érdekében rendszeresen képezzük magunkat és kollégáinkat is. Keressük a lehetőséget, hogy hogyan tudjuk erőforrásainkat a leghatékonyabban újrahasznosítani.